Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - HTC Leo duikt weer op
Nieuwsbericht: HTC Leo duikt weer op
Datum en tijd: 15 september 2009 10:46


Een tijd geleden dook de HTC Leo op in het geruchtencircuit, onder andere met deze foto:
Dit zou de eerste officiŽle persfoto van de HTC Leo moeten zijn. Ook op de achterkant van dit toestel zagen we de tekst 'Pro Three' verschijnen. Die tekst zien we nu weer op de volgende live foto's, die opdoken op het internet:
Dat het toestel Leo gaat heten is een kleine kans. Dit is slechts een geruchtennaam. Maar of we te maken hebben met de HTC Touch Pro 3, de opvolger van de Touch Pro 2, is nog een grotere vraag. Tot nu toe kwamen de toestellen(ook de Touch Pro) uit deze serie met een fysiek QWERTY toetsenbord, iets dat op dit toestel duidelijk ontbreekt.

Waar de twijfels de andere kant mee op worden gegooid, is de processor op de HTC Leo: een 1GHz Qualcomm 8250B Snapdragon processor. Het toestel krijgt een groot 4,3 inch touchscreen display met een resolutie van 480 x 800 pixels. Dat zou dus het fysieke QWERTY toestenbord moeten vervangen.

Overige specificaties die eerder opdoken zijn:
- Windows Mobile 6.5
- UTMS/HSPDA
- WiFi
- A-GPS
- 8 megapixel camera
- 3,5 mm audio aansluiting
- bewegingssensor
- 320MB RAM, 512MB flash memory
- MicroSD slot

Van HTC hebben we nog niets gehoord. Wanneer dat zal gebeuren, is een kwestie van tijd.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS